PSWQ

 

Het is al bijna zover, vrijdag 24 t/m maandag 27 maart zien we elkaar bij het super gezellige Phoenix spelweekend in Gouderak!

Ook deze keer willen we alle deelnemers de kans geven een leuke prijs te winnen en dat doen we deze keer een beetje anders dan voorheen…

Het wordt een multiple choice quiz, maar dit keer maken jullie zelf de vagen!

De spelregels.

 1. Alle deelnemers van het spelweekend mogen met onderstaand formulier een vraag indienen. Let op: deze vraag moet wel bordspel-gerelateerd zijn. Geef daarbij ook het goede antwoord en 1 tot 5 foute antwoorden.
  Je kunt meerdere vragen indienen maar dan geldt alleen de laatste, tenzij die vraag dubbel is ingediend, dan de voorlaatste.
 2. De uiterste inleverdatum van deze quiz is maandag 20 maart, 18.00 uur.
 3. Afhankelijk van het aantal inzendingen zullen er mogelijk nog extra vragen worden toegevoegd door de organisatie van deze quiz.
 4. Tijdens het spelweekend krijg je de kans individueel de quiz in te vullen. Dat zal middels een laptop gebeuren.
 5. Per vraag krijg je een beperkte tijd voor het invullen, deze tijd zal voor iedereen gelijk zijn. Deze tijd wordt bepaald na de uiterste inleverdatum.
 6. Het gebruik van mobiele telefoon of andere (online) apparatuur is niet toegestaan tijdens het invullen van de quiz.
 7. Voor elk goed antwoord ontvang je een punt. Let op: er wordt geen discussie gehouden over de juistheid van het goede antwoord, ingediende vragen worden een-op-een overgenomen.
 8. Indien jouw ingezonden vraag door 25% t/m 50% van de deelnemers aan de quiz goed is beantwoord ontvang je twee bonuspunten! Bij meer of minder goede antwoorden krijg je die helaas niet. Denk dus goed na over jouw vraag!
 9. Uiteraard is het niet toegestaan de inhoud van de quiz te bespreken met anderen die de quiz nog niet hebben ingevuld.
 10. Indien nodig kan de organisatie ten alle tijde besluiten bovenstaand reglement te wijzigen.

De deelnemer met de meeste punten heeft eerste keus uit de prijzenpot.
(Bij gelijke punten: tiebreak = snelste tijd)

Succes en veel plezier!