Zaterdag 9 juli organiseert Spelgroep Phoenix wederom een speciale Mega Civilization dag in Leiden. Dit prachtige beschavingsspel kan met maximaal 18 personen gespeeld worden.

Als je het spel nog niet (helemaal) kent is dat geen probleem, er zullen genoeg mensen aanwezig zijn die de regels kennen en kunnen uitleggen. Het is wel handig je van tevoren in te lezen, op boardgamegeek is er veel informatie te vinden over het spel.

Speellocatie is onze gebruikelijke ruimte aan de Rosmolen in de Merenwijk in Leiden. Inloop vanaf 9 uur, we willen uiterlijk starten om 10 uur aangezien we rekening moeten houden met een speelduur van een uur of 12. Koffie en thee verkrijgbaar, echter zelf lunch en drankjes meenemen. Tegen vergoeding kunnen we rond etenstijd chinees of pizza regelen, ook is er een winkelcentrum in de buurt.

Geef je op via een reply op het topic op het forum of via een email naar info (at) spelgroepphoenix.nl en reserveer je plek voor deze unieke spelervaring! Toegang €2,- , donateurs van Phoenix gratis. Het lijkt ons leuk als we ditmaal wel de maximale 18 spelers gaan halen!

Tot zaterdag 9 juli!

7.png