In deze nieuwsbrief:
1) Speldag 1 juli Capelle
2) Bestuurswissel - bestuurslid gezocht
3) The GameFreak en donateurkorting
4) Mega Civ op 26 augustus
5) Spelveiling eind augustus/begin september
6) Demo-ers gezocht voor Ducosim op 23 september
7) Oefenen voor Big Game Catan op 24 september


1) Speldag 1 Juli
Op 1 Juli aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix weer een speldag. De
speldag is onze lokatie in Capelle aan de IJssel: Buurthuis ’t Klavier, Gong
4, 2907 GG Capelle aan den IJssel. Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00.
Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen.


2) Bestuurswissel - bestuurslid gezocht
Per 1 januari zal onze huidige voorzitter Bart Spee ophouden met het bestuur. Dit betekent dat we opnieuw op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid. Aangezien de overige bestuursleden allemaal van de groep uit Leiden komen, zoeken we bij voorkeur iemand uit Capelle a/d IJssel. Is er een Capellenaar die zich geroepen voelt om het bestuur te komen versterken? Zo ja, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de bestuursleden aan op een spelavond.


3) The GameFreak en donateurkorting
Eerder dit jaar is TheGameFreak overgenomen door de Rode Pion. Het leek er in de eerste instantie op dat we op dezelfde voet door konden gaan. Helaas hebben we moeten constateren dat de korting van 10% bij bestellingen bij TheGameFreak voor donateurs van Spelgroep Phoenix niet langer geldig is. We zullen proberen een nieuwe deal te vinden voor onze donateurs.


4) Mega Civilization op 26 augustus
Zaterdag 26 augustus organiseert Spelgroep Phoenix wederom een speciale Mega
Civilization dag. Deze speldag is op onze lokatie in Capelle aan de IJssel: Buurthuis
’t Klavier, Gong 4, 2907 GG Capelle aan den IJssel.
Inloop vanaf 09:00 uur, we willen uiterlijk starten om 10:00 uur  aangezien
we rekening moeten houden met een speelduur van een uur of 12. Koffie, thee
en frisdrank verkrijgbaar,  lunch moet je zelf meenemen. Tegen vergoeding gaan
we rond etenstijd iets bestellen.
Geef je op via een reply op het topic op het forum of via een email naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegang €2,- , donateurs van Phoenix gratis.


5) Aankondiging Spelveiling
Eind augustus, begin september zullen we opnieuw een spelveiling houden. Tegen die tijd krijgt iedereen een mailtje met de informatie en de veilinglijst. Dit is alvast een vooraankondiging, zodat iedereen weet dat de veiling eraan komt.


6) Demo-ers gezocht voor Ducosim op 23 september
Op 23 september is de volgende Ducosim beurs. Natuurlijk willen we graag als Phoenix weer aanwezig zijn met een demoteam.  De spellen voor de demo worden nog bepaald, maar we zullen proberen zoveel mogelijk nieuwe spellen mee te nemen.
Aanmelden als vrijwilliger kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of als reactie op deze nieuwsbrief.
Je kunt je natuurlijk ook op een van de wekelijkse spelavonden aanmelden
 
 
7) Oefenen voor Big Game Catan op 24 September
Op 24 September organiseert 999-Games een groot evenement: Big Game Catan, een recordpoging van Catan met 1100 man. Er is ons ter ore gekomen dat meerdere Phoenix-leden gaan deelnemen aan deze recordpoging. De regels van deze pot Catan zijn iets anders. Daarom willen er sommige mensen graag even oefenen. Natuurlijk willen we bij Phoenix deze spelers wel ter wille zijn. Er is daarom een topic op het forum geopend, zodat diegenen die willen oefenen, een keer kunnen afspreken op een dinsdag of woensdag. Kijk dus even op het forum als je mee wilt oefenen.