In deze nieuwsbrief:
1) Speldag 25 maart Leiden
2) Mega Civ op 18 maart
3) Carcassonne toernooi Spellen aan de Rijn op 2 april
4) Skye toernooi met Het Duivelsei op 5 april
5) Oproep Demo-ers Ducosim 20 mei
6) Spelweekend juni


1) Speldag 25 maart
Op 25 maart aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix weer een speldag. De speldag is onze lokatie in Leiden: Rosmolen 6, 2317 SJ, Leiden (ingang aan de Stellingmolen tegenover de bibliotheek). Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen. Ook zal er weer koffie en thee te koop zijn, en fris en bier zolang de voorraad strekt. Het is altijd toegestaan om je eigen drankjes mee te nemen. Toegang €2,- , donateurs van Phoenix gratis.
Deze speldag hebben we ook weer een "Spel in het Zonnetje" dat speciale aandacht krijgt: Skye van 999 Games. Er zal hiervoor een tafel en uitlegger aanwezig zijn.


2) Mega Civilization op 18 maart
Zaterdag 18 maart organiseert Spelgroep Phoenix wederom een speciale Mega Civilization dag. Deze speldag is op onze lokatie in Leiden: Rosmolen 6, 2317 SJ, Leiden (ingang aan de Stellingmolen tegenover de bibliotheek). Inloop vanaf 9:30 uur, we willen uiterlijk starten om 10:30 uur  aangezien we rekening moeten houden met een speelduur van een uur of 12. Koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar, echter zelf lunch meenemen. Tegen vergoeding gaan we rond etenstijd pizza of chinees regelen.
Geef je op via een reply op het topic op het forum of via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toegang €2,- , donateurs van Phoenix gratis.


3) Carcassonne Toernooi op 2 april
Op zondag 2 april organiseert Spellen a/d Rijn in samenwerking met Phoenix een Carcassonne toernooi. Het toernooi valt samen met een speldag van
Spellen a/d Rijn van 13:30 tot 21:30: adres Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51-59, 2405 NV, Alphen a/d Rijn.  Voor deelname aan het Catan
toernooi kan men mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het toernooi begint om uiterlijk 14:00. Toegang speldag kost  €1,-.


4) Skye Toernooi Duivelsei op 5 april
Het Duivelsei in Leiden organiseert een Skye Toernooi op woensdagavond 5 april. Phoenix is daar ook voor uitgenodigd en we willen met een groep naar dit toernooi toe gaan. Iedereen speelt voor zichzelf uiteraard, maar het zou toch mooi zijn als iemand van Phoenix de eerste prijs wint?
Wie heeft er zin om mee te gaan? Inloop/inschrijvingen om 20.00 en we beginnen om 20.30 uur.
Als je meegaat, even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of een berichtje achterlaten in het betreffende topic op het forum.
Locatie is de filmzaal van de Pelibar die gesitueerd is aan de Pelikaanhof 52. Het is een (studenten)woonflat met de Pelibar er onder. Als je het hofje binnenkomt, zie je rechts een pad naar beneden. Als je daar naar beneden gaat zie je aan je linkerhand de Pelibar. Loop de Pelibar door en aan het einde van de gang is dan aan je linkerhand de zaal van het Duivelsei.


5) Demo-ers gezocht voor Ducosim op 20 mei
De januari beurs van Ducosim was goed bezocht en de Phoenix stand had veel bezoekers. Natuurlijk willen we graag op de volgende beurs als Phoenix weer aanwezig zijn met een demoteam. De spellen voor de demo worden nog bepaald, maar waarschijnlijk zijn dit weer een aantal van de nieuwe spellen uit Essen. Wie gaat er mee voor deze demo? 
Aanmelden als vrijwilliger kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of als reactie op deze nieuwsbrief.
Je kunt je natuurlijk ook op een van de wekelijkse spelavonden aanmelden.


6)Spelweekend Juni 2017
Er zijn nog slaapplaatsen voor het spelweekend van 9-12 juni. Het gaat om 4 slaapplaatsen. De dagplaatsen zijn allemaal al vol.  Heb je interesse om mee te gaan, stuur dan een mailtje naar spelweekend@spelgroepphoenix.nl. De kosten van dit spelweekend zijn wederom 100 Euro. Op zaterdagavond zal er bij goed weer een barbeque worden georganiseerd.

3.png