Beste spelliefhebber,
 
In deze nieuwsbrief:
1) Speldag 8 September
2) Bestuursleden gezocht
3) Ducosim
4) Spellenveiling
5) Vrijwilligers demo 40 jaar Schollevaar 29 september
 
 
1) Speldag 8 September
Op 8 september aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix de speldag. De speldag is op onze lokatie in Leiden: Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen (10 euro p.p.)

Deze speldag zijn een aantal van de nieuwe spellen van White Goblin Games te spelen: Altiplano, St Petersburg met uitbreidingen, Cacao, Memoarrr!, Sunday Split, The Mind, Illusion, Vijf Augurken.

Voorafgaand aan de speldag is er de mogelijkheid voor bezoekers en donateurs om vragen te stellen en/of overleg te hebben met leden van het bestuur en de SAR. Dit zal van half 12 tot 12 uur duren. Let wel, dit overleg zal alleen plaats vinden als we echt een onderwerp hebben of vragen krijgen van bezoekers/donateurs. Dus heb je een vraag of iets wat je wilt bespreken, mail dit dan uiterlijk op woensdag 5 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
2) Bestuursleden gezocht
Zoals bekend zoeken we nieuwe bestuursleden per 1 januari 2019. We zoeken nog steeds een nieuw bestuurslid en verzoeken met klem dat iemand zich uit Capelle zich hiervoor meldt. We merken dat er te weinig binding is en te weinig communicatie is met de Capelle groep en daarom is het goed als er een vertegenwoordiger van Capelle in het bestuur komt. Wie uit Capelle heeft interesse?

Indien je interesse hebt, graag een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook geinteresseerden die niet van de Capelle groep zijn, mogen natuurlijk reageren.
 
 
3) Demo-ers gezocht voor Ducosim
Op 29 September 2018 is er weer een Ducosim beurs. We zijn hiervoor op zoek naar vrijwilligers die die dag willen demo-en. Bij de spellen die we willen demo-en denken we met name aan de nieuwe spellen. De uiteindelijke spellen worden mede bepaald met de demo-ers.
 
Als je mee wilt als demo-er, geef je dan op via het forum of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De demo-ers krijgen reisvergoeding en een vergoeding van 25 Euro voor hun tijd (naar rato).
 
 
4) Spellenveiling
Ook dit jaar zal er weer een spellenveiling plaats vinden. Iedereen zal in de komende wekeneen mail krijgen met de data van de veiling, de regels en de kavels. Ter informatie, er zal in ieder geval een verandering zijn t.o.v. vorige jaren, namelijk het hoogste bod wint niet alleen de veiling, maar zal ook het hoogste bod betalen i.p.v. het een-na-hoogste bod.
 
 
5) Vrijwilligers demo 40 jaar Schollevaar
Dit jaar bestaat Schollevaar in Capelle a/d IJssel 40 jaar. Wij zijn als Spelgroep Phoenix gevraagd of we mee willen doen met het Festival Schollevaar. Dit is op zaterdag 29 september.  Hier zullen wij dan een kraam hebben bij het festival, waarbij de spellen en Phoenix kunnen promoten. 
We zoeken voor deze activiteit vrijwilligers uit Capelle om de kraam te beheren. Het gaat dan om demo van een aantal spellen en informatie geven aan de bezoekers. Wie wil hier aan mee doen? 
Bij interesse, graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.