In deze nieuwsbrief:

1) Speldag 30 juni  2018
2) Europese Privacy wetgeving en de nieuwsbrief
3) Bestuursleden gezocht
4) Vrijwilligers demo 40 jaar Schollevaar 29 september 2018-
5) Mega-Civilization medio juli/augustus
6) Website enquete
7) Nieuw in de collectie
 
1) Speldag 30 juni 2018
Op 30 juni aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix de speldag. De speldag is op onze lokatie in Capelle aan de IJssel. Adres: Buurthuis 't Klavier, Gong 4, 2907 GG Capelle aan den IJssel.  Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. 
Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen.
 
2) Europese Privacy wetgeving en de nieuwsbrief
Vanaf 25 mei is er nieuwe Europese wetgeving van kracht, die regelt hoe organisaties je persoonsgegevens mogen bewaren. Ook Spelgroep Phoenix moet hier rekening mee houden. 
Wij gebruiken jouw naam en e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrief en Phoenix gerelateerde activiteiten, zoals demo’s etc. Wil je dit niet meer, dan kan je ons op dit mail adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) terugmailen met in het subject “uitschrijven nieuwsbrief”. We zullen je dan van de lijst afhalen. 
Als je wel de nieuwsbrief wil blijven ontvangen, hoef je niets te doen.
 
3) Bestuursleden gezocht
Aan het eind van dit jaar zullen zowel Saskia Jansen als Maarten Ronteltap stoppen met het bestuur. We zijn daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden. We hebben twee mogelijke kandidaten, wederom uit de Leiden groep. Aangezien Capelle op dit moment niet vertegenwoordigd wordt in het bestuur en we toch willen streven naar een gelijkwaardige representatie, roepen we met name de bezoekers van Capelle op om zich te melden voor het bestuur. Natuurlijk mag iedereen die interesse heeft, reageren.
Indien je interesse hebt, graag een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
4) Vrijwilligers demo 40 jaar Schollevaar
Dit jaar bestaat Schollevaar in Capelle a/d IJssel 40 jaar. Wij zijn als Spelgroep Phoenix gevraagd of we mee willen doen met het Festival Schollevaar. Dit is op zaterdag 29 september.  Hier zullen wij dan een kraam hebben bij het festival, waarbij de spellen en Phoenix kunnen promoten.

We zoeken voor deze activiteit vrijwilligers uit Capelle om de kraam te beheren. Het gaat dan om demo van een aantal spellen en informatie geven aan de bezoekers. Wie wil hier aan mee doen? Bij interesse, graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
5) Mega Civilization medio juli/augustus
Het is ondertussen al ruim een half jaar geleden dat er een Mega-Civilization is geweest. Het plan is er een te organiseren in de zomer. Lokatie voor deze Mega-Civ is in Leiden: Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Het spel zal beginnen om 10:00 ’s morgens en rond 23:00 eindigen, met een pauze om te eten. Inloop is vanaf 9:30. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. Spelers moeten zich vantevoren inschrijven.

We hebben een dataprikker uitgestuurd naar geinteresseerden en op basis daarvan zal de mega-civilization op 21 juli of 25 augustus worden gehouden. Welke van deze twee dagen het wordt is nog niet duidelijk. Wil je meedoen, hou dan het forum in de gaten of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan houden we je op de hoogte!
 
6)Website enquete 
We werken op dit moment aan een nieuwe website. Om te weten te komen waarvoor iedereen de website gebruikt en welke andere kanalen van social media voor Phoenix worden gebruikt, hebben we een enquete opgesteld. Deze kan ons helpen de website beter op de gebruikers af te stellen. 
De link van de enquete is: https://bit.ly/2IUaYG0
We hopen dat jullie ons willen helpen en deze enquete in willen vullen. Alvast bedankt voor de medewerking
 

7) Nieuw in de collectie:
Dankzij Pegasus hebben we weer een paar nieuwe spellen in de collectie:
2e exemplaar van Santa Maria (in Leiden)
Cat Lady (in Leiden)
Axio (in Capelle)
Loot Island (in Capelle)
Gogo Gelato (in Capelle)

Verder gaat deze speldag het spel Rhodes weer terug naar Capelle.

1.png