Beste spelliefhebber,
 
 
In deze nieuwsbrief:
1) Speldag 26 mei 2018
2) Bestuursleden gezocht
3) Samenwerking Spellen aan de Rijn en speldag 3 juni 2018
4) TAC-toernooi op 9 juni 2018 in Leiden
5) Vrijwilligers gezocht voor een verenigingenmarkt op 16 juni in Leiden
6) Enquete voor nieuwe website
7) Stop de Mol (Wie is de mol?)
 

1) Speldag 26 mei 2018
Op 26 mei aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix de speldag. De speldag is op onze lokatie in Leiden: Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen (10 euro p.p.)
 

2) Bestuursleden gezocht
Aan het eind van dit jaar zullen zowel Saskia Jansen als Maarten Ronteltap stoppen met het bestuur. We zijn daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden. Aangezien op dit moment alleen Leiden vertegenwoordigd wordt in het bestuur, hebben we een voorkeur voor mensen die in Capelle a/d IJssel spelen. Maar iedereen die interesse heeft om meer te betekenen voor Phoenix en in het bestuur zou willen plaatsnemen, is welkom. 
Indien je interesse hebt, graag een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
3) Spellen aan de Rijn 3 juni 1018
We hebben een nieuwe samenwerking met Spellen aan de Rijn. Donateurs mogen op vertoon van hun donateurskaart voortaan ook GRATIS de speldagen in Alphen aan den Rijn bezoeken. Voor de overige bezoekers blijft de toegang 1 euro.  
De eerstvolgende speldag is zondag 3 juni 2018. Speldagen in Alphen zijn altijd van 13.30-21.30 uur. De agenda voor de speldagen kun je vinden op onze website of op Facebook.
Als je de nieuwsbrief van Spellen aan de Rijn wilt ontvangen, geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vergeet niet je naam te vermelden.
 

4) TAC toernooi op 9 juni 2018 
Op zaterdag 9 juni 2018 willen we een TAC toernooi organiseren. Dit toernooi zal in Leiden plaatsvinden, adres Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Toegang is 1,50 Euro, donateurs gratis. De tijden worden later nog bekend gemaakt.
Het toernooi zal ditmaal een parentoernooi zijn. Je speelt dus met een vaste partner en scoort ook samen de punten. Je kan je samen met je partner inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te reageren op het forum. 
Mocht je geen partner hebben, maar wel mee willen doen. Je kan je toch opgeven. Dan zullen we jou aan een partner koppelen, zodat jullie toch mee kunnen doen.
 

5) Vrijwilligers gezocht voor een verenigingenmarkt op 16 juni in Leiden
Op 16 juni is er een verenigingenmarkt in de Kopermolen in Leiden. Als Spelgroep Phoenix willen we daar ook aan meedoen en hebben dus een stand. We zoeken vrijwilligers om deze stand te bemannen. Wie wil er mensen informeren en enthousiast maken voor onze spelclub en deze dag helpen? Er zullen ook een paar grote demo-spellen worden meegenomen om te spelen (Tayu en Blokus). 
Als je interesse hebt, graag een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

6) Enquete over de website
We werken op dit moment aan een nieuwe website. Om te weten te komen waarvoor iedereen de website gebruikt en welke andere kanalen van social media voor Phoenix worden gebruikt, hebben we een enquete opgesteld. Deze kan ons helpen de website beter op de gebruikers af te stellen. De mail met de enquete zal later vandaag verzonden worden. We hopen dat jullie ons willen helpen en deze willen invullen.
 

7) Stop de Mol?
Naar aanleiding van de populariteit van het tv-programma 'Wie is de mol?' willen we graag een dagje 'Stop de mol' organiseren. Op dit moment staan er twee data gereserveerd voor dit evenement: 8 juli en 26  augustus. In overleg met de deelnemers zal een van deze dagen worden gekozen. De dag duurt van 10.00 tot 22.00. In die 12 uur moet jullie zien de Mol te  ontmaskeren. Er kunnen per dag tussen de 8 en 12 deelnemers meedoen en we zullen proberen de kosten op de € 50 te houden. 
Mocht je interesse hebben om mee te doen,laat het dan alvast weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Partners zijn ook welkom. Mocht je een goede lokatie weten voor dit evenement, neem dan ook contact op.
14.png