Beste spelliefhebber,

 

In deze nieuwsbrief:
1) Speldag 21 april 2018
2) Spelweekend 10-13 mei 2018
3) Demo-ers gezocht voor Ducosim 19 mei 2018
4) TAC-toernooi op 9 juni 2018 in Leiden
5) Stop de Mol (Wie is de mol?)
6) Vrijwilligers gezocht voor Lustrum commissie
7) Speluitwisseling Leiden – Capelle a/d IJssel


1) Speldag 21 april 2018
Op 10 maart aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix de speldag. De speldag is op onze lokatie in Capelle aan de IJssel. Adres: Buurthuis 't Klavier, Gong 4, 2907 GG Capelle aan den IJssel.  Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen.


2) Spelweekend 10- 13 mei 2018
Er zijn nog slaapplaatsen voor het spelweekend van 10-13 mei 2018 beschikbaar! Omdat het een lang weekend is, is het ook mogelijk om deelovernachtingen te boeken.  
Aanmelden voor het spelweekend kan via spelweekend@spelgroepphoenix.nl. Ook vragen kunnen naar dit mail adres gestuurd worden.
 
3) Demo-ers gezocht voor Ducosim
Op 19 mei 2018 is er weer een Ducosim beurs. We zijn hiervoor op zoek naar vrijwilligers die die dag willen demo-en. Bij de spellen die we willen demo-en denken we met name aan de nieuwe spellen zoals Clans of Caledonia en Pioneers. Maar mogelijk gaan ook Azul, Heaven&Ale, Santa Maria en/of Whistle Stop op herhaling. De uiteindelijke spellen worden mede bepaald met de demo-ers.
Als je mee wilt als demo-er, geef je dan op via het forum of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De demo-ers krijgen reisvergoeding en een vergoeding van 25 Euro voor hun tijd (naar rato).
 
4) TAC toernooi op 9 juni 2018 
Op zaterdag 9 juni 2018 willen we een TAC toernooi organiseren. Dit toernooi zal in Leiden plaatsvinden, adres Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Toegang is 1,50 Euro, donateurs gratis. De tijden worden later nog bekend gemaakt.
Het toernooi zal ditmaal een parentoernooi zijn. Je speelt dus met een vaste partner en scoort ook samen de punten. Je kan je samen met je partner inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te reageren op het forum. Eventueel kan je daar ook een oproep plaatsen voor een partner, indien je die niet hebt.
 
5) Wie is de Mol?
Naar aanleiding van de populariteit van het tv-programma 'Wie is de mol?' willen we graag een dagje 'Stop de mol' organiseren. Het plan is om op 8 juli en 26  augustus deze dag 2x te plannen. Deze dagen duren van 10.00 tot 22.00. In die 12 uur moet jullie zien de Mol te  ontmaskeren. Er kunnen per dag tussen de 8 en 12 deelnemers meedoen en we zullen proberen de kosten op de € 50 te houden. 
We zijn nog wel op zoek naar een locatie dus mocht iemand een idee hebben houden we ons graag aanbevolen. Woont er iemand op een boerderij toevallig met een grote schuur? Of heeft iemand een magazijn beschikbaar? Het liefst spelen we buiten maar je weet nooit of het regent natuurlijk. 
Mocht je interesse hebben om mee te doen of een lokatie weten, laat het dan alvast weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

6) Vrijwilligers gezocht voor Lustrum commissie
Volgend jaar mei  hebben we weer een lustrum. Phoenix bestaat dan alweer 15 jaar en de afdeling Capelle 10 jaar. Tijd om dit te vieren, dus. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor een lustrum commissie, die samen iets gaan bedenken om het lustrum te vieren.
Wil je hieraan deelnemen, geef je dan op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

7) Speluitwisseling
Op de speldag van 21 april zullen er weer spellen tussen Leiden en Capelle a/d IJssel worden uitgewisseld.

Terug naar Leiden gaan:
Clans of Caledonia
Heaven and Ale
Transatlantic
Whistle Stop

Terug naar Capelle a/d IJssel gaan:
Indian Summer
Merlin
Pioneers
Project Gaia
Santa Maria

Verder nieuw in de collectie: Upstream. Dit spel staat in Leiden.

20.png