Beste spelliefhebber,

 
In deze nieuwsbrief:

1) Speldag 10 maart 2018
2)SAR
3) Spelweekend 10-13 mei 2018
4) Vrijwilligers gezocht voor Lustrum commissie
5) Demo-ers gezocht voor Ducosim 19 mei 2018


1) Speldag 10 maart 2018
Op 10 maart aanstaande organiseert Spelgroep Phoenix de speldag. De speldag is op onze lokatie in Leiden: Dienstencentrum Stichting Radius, Rosmolen 6, 2317 SJ  Leiden (ingang aan de Stellingmolen, tegenover de bibliotheek). Iedereen is welkom van 12:00 tot 24:00. Kosten zijn 2,00 Euro per bezoeker, donateurs gratis. 
Zoals altijd de mogelijkheid om eten te bestellen. Let op! In verband met de gestegen prijzen van de chinees, zal het mee-eten voortaan 10,00 Euro gaan kosten i.p.v. 8,00 Euro. 

2) SAR
We hebben een nieuwe SAR (Stichting Advies Raad). Deze bestaat uit: Paul Tilanus, Gabriel van der Blij en Jeroen Geenen. De nieuwe SAR kan bereikt worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ideeen  en initiatieven voor Phoenix kunnen ook altijd naar het bestuur gemaild worden. We zijn altijd blij met de input.

 
3) Spelweekend 10- 13 mei 2018
Er zijn nog slaapplaatsen voor het spelweekend van 10-13 mei 2018 beschikbaar! Omdat het een lang weekend is, hebben wij de vraag gekregen of het ook mogelijk is om een deel van het weekend te blijven overnachten. Dit zal inderdaad het geval zijn. Hiervoor zal het bestuur in de komende week een mail uitsturen met alle informatie. Deze mail zal naar iedereen verstuurd worden, ook diegenen die zich al ingeschreven hebben.

Tot 1 april kan je je dus weer opgeven voor het weekend als je mee wilt. Er kan tot die datum nog kosteloos (of geld terug) gewijzigd worden door iedereen. Let op!: Voor het mei weekend geldt dat na 15 april als iedereen een definitieve bevestiging heeft of de indeling gelukt is annuleren niet meer mogelijk is. Er wordt ook geen vervanging gezocht. Je kan er natuurlijk (gedeeltelijk) vanaf zien, maar geen geld terug.

Aanmelden voor het spelweekend kan via spelweekend@spelgroepphoenix.nl. Ook vragen kunnen naar dit mail adres gestuurd worden.
 
 
4) Vrijwilligers gezocht voor Lustrum commissie
Volgend jaar mei  hebben we weer een lustrum. Phoenix bestaat dan alweer 15 jaar en de afdeling Capelle 10 jaar. Tijd om dit te vieren, dus. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor een lustrum commissie, die samen iets gaan bedenken om het lustrum te vieren.
Wil je hieraan deelnemen, geef je dan op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

5) Demo-ers gezocht voor DucosimOp 19 mei 2018 is er weer een Ducosim beurs. We zijn hiervoor op zoek naar vrijwilligers die die dag willen demo-en. Bij de spellen die we willen demo-en denken we met name aan de nieuwe spellen zoals Clans of Caledonia en Pioneers. Maar mogelijk gaan ook Azul, Heaven&Ale, Santa Maria en/of Whistle Stop op herhaling. De uiteindelijke spellen worden mede bepaald met de demo-ers.
Als je mee wilt als demo-er, geef je dan op via het forum of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De demo-ers krijgen reisvergoeding en een vergoeding van 25 Euro voor hun tijd (naar rato).

3.png