Het adres van dienstencentrum van Stichting Radius is Stellingmolen 8, 2317 SB , in de Merenwijk van Leiden.

Voor het openbaar vervoer, neem op het Centraal Station Lijn 3 of lijn 4 richting Merenwijk. Stap uit op de halte Arendshorst. Loop over de parkeerterreinen van de Papiermolen en Rosmolen. Volg

Recht vooruit is een flatgebouw, loop links om dit flatgebouw heen, dit is de Oesterbank. Blijf doorlopen tot de eerste zijstraat, dit is de Stellingmolen. Loop de Stellingmolen in. Recht vooruit zie je dan een parkeergarage en ook het zaaltje waarin wij spelen. Loop rechtdoor, langs de bibliotheek. De ingang van Radius zit aan de linkerkant.

Men kan ook uitstappen bij de halte De Rodes. Het is dan verder lopen, ongeveer 10 minuten.

Met de auto, rij vanaf de Ketelmeerlaan de Tuinbank in. Volg deze tot de Kokkelbank, ga dan rechtsaf. Blijf rechtdoor rijden, tot je in de Stellingmolen zit. Hier is meestal geen parkeerruimte. Parkeren kan soms in de Kokkelbank of Oesterbank. Ingang zit tegenover de bibliotheek.

Indien het daar vol is, parkeer dan op het parkeerterrein van de Rosmolen. Om hier te komen: rij vanaf de Ketelmeerlaan de Tuinbank in. Neem de eerste rechts, je zit dan op het parkeerterrein van de Rosmolen. Volg de aanwijzingen voor het openbaar vervoer om te weten hoe je moet lopen.

19.png